Vahşi açıklama: 'Onun da sonu Kaddafi gibi kanlı bir ölüm olacak'

Türkiye himayesindeki Suriye Ulusal Konseyi'nin kurucu üyesi Haytam Melih, "Esad ve ailesi Suriye'de öldürülecekler. Onun sonu da, Kaddafi nasıl öldürüldüyse öyle olacak" dedi.

Emperalist güçlerin ve Türkiye'nin "Suriye'nin meşru temsilcisi" olarak yüceltmeye çalıştıkları İstanbul merkezli Suriye Ulusal Konseyi'nin bir üyesinden, vahşi bir açıklama geldi.

İngiliz Telegraph gazetesine mülakat veren Suriye Ulusal Konseyi Merkez Yürütme Kurulu kurucu üyesi Haytam Melih, "Esad ve ailesi Suriye'de öldürülecekler. Bir sonraki adımlar çok kanlı olacak. İki ay önce ona bizi yalnız bırakması ve ülkeyi terk etmesini önerdik, fakat o bunun yerine halkının kanının peşine düştü. Onun sonu da Kaddafi nasıl öldürüldüyse öyle olacak" dedi.

Kaddafi, NATO operasyonuyla yeri tespit edilip araba konvoyu bombalandıktan sonra Libyalı muhaliflerce sağ yakalanmış ve vahşi biçimde linç edilmişti.

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Kaddafi'nin linç edilmesinin ardından "Geldik, gördük, öldü" deyip kahkaha patlatmıştı.

(soL - Dış Haberler)