Laura Bush: Hem çevik hem sporcu

Laura Bush, Fox News Televizyonu&#039na yaptığı açıklamada, eşi ABD Başkanı George W. Bush&#039a ayakkabı fırlatılmasını “komik bulmadığını, bunu bir saldırı olarak değerlendirdiğini” söyledi.

soL (DIŞ HABERLER) Laura Bush, Fox News Televizyonu&rsquona konuşarak Bush&rsquoa ayakkabı fırlatılmasını değerlendirdi. ABD Başkanı Bush'a Bağdat'taki basın toplantısı sırasında ayakkabılarını fırlatan Iraklı gazeteci Muntazır El Zeydi'nin serbest bırakılması gerekip gerekmediği sorusuna Bayan Bush, &ldquoBilmiyorum. Bu Iraklılara kalmış. İstediklerini yapacaklar&rdquo dedi.

&ldquo&Oumlzg&uumlrl&uumlğ&uumln ifadesi&rdquo
Bush, &ldquoAncak Saddam H&uumlseyin orada olsaydı bu kişi serbest bırakılmazdı, muhtemelen idam edilirdi. Benim g&oumlz&uumlmde ne denli tatsız g&oumlr&uumlnse de bu olay, Iraklıların kendilerini ifade etme konusunda &ccedilok daha &oumlzg&uumlr hissettiklerini g&oumlsteriyor&rdquo dedi.

Bush soruları cevaplandırdığı sırada eşini &oumlverek &ldquoYaralanmadı. &Ccedilok &ccedilevik. Bildiğiniz gibi o bir sporcu&rdquo dedi.&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp


&nbsp