Kaddafi’nin katillerine Türkiye Tatili ödülü!

Libya’da Kaddafi’yi yakaladıktan sonra işkenceyle öldürüp, cesedini bir kasabın soğutma deposunda sergileyen ekibe ödül olarak 40 gün 40 gece sürecek Türkiye tatili verildi. İşkenceci Libyalılar 5 gündür ülkemizde.

Takvim gazetesinin haberine göre, Libya Ulusal Geçiş Konseyi, eski lider Muammer Kaddafi'yi işkenceyle öldürüp, cesedini bir kasap dükkanının soğutma deposunda sergileyen grubu, Türkiye tatiliyle ödüllendirdi. 158 kişilik grup, 40 gün 40 gece Türkiye'de tatil yapacak. Ataköy'de 5 yıldızlı lüks bir otele yerleştirildiği belirtilen Libyalılar, 5 gündür aramızda.

Gündüz İstanbul'u gezip gece Taksim'e gidiyorlar
5 gündür İstanbul'da olduğu belirtilen grup üyeleri, ellerinde bulunan ve Muammer Kaddafi'ye ait olduğu belirtilen işkence görüntülerini de izletmeyi ihmal etmemiş. Habere göre Kaddafi'yi işkenceyle öldüren 158 kişi, İstanbul yazılı tişötler giyiyor, gündüzleri şehir gezileri yapıyor ve geceleri Taksim'e gidiyor.

Biz gladyatörüz, Kaddafi'ye yaptıklarımız az bile
Türkiye'ye gelen 158 Libyalı'dan biri, kendilerini gladyatör olarak gördüklerini ve Kaddafi'nin hak ettiğini bulduğunu ve ona yaptıklarının az bile olduğunu söyledi.

Güvende miyiz?
Kaddafi'yi işkenceyle öldürenler 5 gündür İstanbul'da, aramızda dolaşıyor. Türkiye'ye gelen 158 kişilik grubun üyeleri Kaddafi'ye yaptıklarının az bile olduğunu söylemekten de çekinmiyor. Kaddafi'ye yakalanmasının ardından yapılanlar ve daha önce Türkiye'ye gelen muhaliflerin ülkemizde çıkarttığı rezillikler düşünüldüğünde, akıllara "güvende miyiz" sorusu geliyor.

Libya'da daha önce de katliamlar yapan muhalifler tedavileri için Başbakanlık denetiminde Türkiye'ye getirilmişti, gelen muhalifler ülkemizde her türlü rezilliğe imza atmışlardı.

Yaralı oldukları için Türkiye'ye getirilen Libyalıların birçoğunun hiçbir yarası dahi olmadığı doktorlarca belirtiliyordu. Tedaviye ihtiyaç duymayan katliamcılar, hastanelerde olay çıkartıyor, hemşireleri taciz ediyor, gece Beyoğlu'nda bulunan barlarda sarhoş olup olay çıkartıyorlardı. Bir libyalı da tedavisini beğenmediği gerekçesiyle bir hemşireye enjektörle saldırmıştı. masrafları Sağlık Bakanlığı tarafından karşılanan Libyalıların ceplerinde binlerce lira olduğu belirtiliyordu.