Chavez'i eleştirenlere bak!

Venezuela’da Chavez’in devlet başkanlığı süresini de uzatacak olan anayasa değişikliği tartışılırken, tasarıya karşı çıkan Chavez karşıtı milletvekillerinin çoğu üç ya da dört dönemdir, bazıları yirmi otuz yıldır Meclis&#039te.

soL (DIŞ HABERLER) Chavez&rsquoin bir kez daha devlet başkanlığı i&ccedilin aday olmasına karşı &ccedilıkan Venezuela muhalefetine bağlı bir&ccedilok milletvekili, uzun yıllardır Meclis'te.

Ulusal Meclis Başkanı Cilia Flores,&nbsp Chavez&rsquoin 2012&rsquodeki başkanlık se&ccedilimlerinde aday olabilmesini sağlayacak olan anayasa değişikliğinin tartışıldığı ilk g&uumln yaptığı konuşmada, Chavez&rsquoi iktidarını ebedileştirmekle su&ccedillayan eski ve şimdiki milletvekillerinin &ccediloğunun, &uuml&ccedil ya da d&oumlrt d&oumlnem arka arkaya Meclis'te bulunduklarını belirtti.

Flores, muhalefetin &oumlnemli isimlerinden &oumlrnekler vererek, Juan Jose Caldera&rsquonın 32, Henry Ramos Allup&rsquoun 27, Rodriguez Iturbe ve Aydee Castillo&rsquonun 25, Ricardo Gutierrez&rsquoin 22, Armando Chumaceiro&rsquonun da 20 yıldır milletvekili olduklarını s&oumlyledi.