Times, Erdoğan'la Lindsay Lohan'ın ilişkisini açıkladı

Times, Erdoğan'ın Ak Saray'da ağırladığı Hollywood ünlüsü Lindsay Lohan'la görüşmesine Hilal Kaplan'ın aracılık ettiğini açıkladı.

İngiltere'de yayınlanan The Times gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD'li Holywood ünlüsü Lindsay Lohan arasındaki ilişkiyi anlatan bir haber yayınladı.

BBC'nin haberine göre, Hannah Lucinda Smith imzalı haberde Erdoğan'ın Lindsay Lohan ile sıra dışı bir ittifakı olduğu belirtilerek iki ismi Hilal Kaplan'ın tanıştırdığı belirtildi.

'HİLAL KAPLAN TANIŞTIRDI'

Haberde, şu ifadeler yer aldı:

"Ocak ayında resmi bir şekilde giyinen Lohan 63 yaşındaki Erdoğan'ı ve eşi Emine'yi Ankara'daki bin odalı saraylarında ziyaret etti. 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ve First Lady'nin beni davet etmesi hayal gibi' diye yazmıştı Twitter'a. Lohan'ın Türkiye ziyaretlerinin arkasında ise Erdoğan yanlısı köşe yazarı Hilal Kaplan var. Kaplan'ın eşiyle birlikte kurduğu Bosphorus Centre for Global Affairs adlı düşünce kuruluşunun internet sitesine girdiğinizde nereye tıklarsanız tıklayın karşınıza Erdoğan çıkıyor."

Hilal Kaplan'ın "Lohan ile bir ortak arkadaşları tarafından tanıştırıldıklarını, oyuncunun bir sığınmacı kampını ziyaret etmek istediğini söylemesi üzerine bu ziyareti ayarladıklarını belirttiği" ifade edilen haberde, Kaplan'ın "İlk başta bu isteğiyle ilgil şüphelerim vardı ama sığınmacılara karşı çok içten ve arkadaş canlısıydı. Sonrasında Erdoğan ile tanışmak istediğini söyleyince aracı olduk" dediği aktarıldı.