Çocuklarına 'eşek şakası' yapan çift, velayeti kaybetti

Youtube hesapları üzerinden, çocuklarını da konu ettikleri bir dizi "eşek şakası" videosu yayınlayan ABD'li çift, çocukların velayetini kaybetti.

Dış Haberler

Youtube hesapları üzerinden, çocuklarını da konu ettikleri bir dizi "eşek şakası" videosu yayınlayan ABD'li çift, çocuklarının velayetini kaybetti.

Evde çektikleri videolarla yüzlerce şaka yayınlayan Mike ve Heather Martin, çocuklarına dönük tutumları nedeniyle seyiriclerin kaygılanmasına neden oldu.

Bir videoda çocuğun odasına mürekkep püskürtüp çocuğu suçlayan ve onun yalvarışını kayda alan üvey anne Heather'ın, 9 yaşındaki Cody'i düşürdüğü durum izleyenleri öfkelendirdi.

Bir başka videoda ise Cody'nin tabletini çocuğun gözleri önünde kıran ve ağlayışını videoya kaydeden baba, daha sonra yeni tableti hediye ediyordu.

Cody ve 12 yaşındaki Emma'nın velayetleri, annelerine verildi.

Anne Mary Hall, avukatı ile birlikte bir video yayınlayarak, çocuklarının velayetini geri alabilmek için destek istemişti.

ABC'ye konuşan Heather Martin, çocuklarını sevdiklerini, kötü insanlar olmadıklarını söylerken; baba Mike Martin ise durumdan utanç duyduğunu söyledi.