Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Çin Devlet Başkanı, orduyu salgınla mücadeleye katkıda bulunmaya çağırdı

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Çin ordusunu yeni koronavirüs salgınına karşı savaşı kazanmaya katkıda bulunmak için göreve çağırdı.

soL - Dış Haberler

Yayın Tarihi: 31.01.2020 , 18:19 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, yeni koronavirüs salgınının önlenmesi ve kontrolü konusunda orduya talimat verdi.

Şi, ordunun, Hubei Eyaleti Vuhan'daki yeni koronavirüs salgını sonrasında ortak önleme ve kontrol mekanizmasını hızla başlattığını ve salgınla mücadele etmek için elit sağlık ekipleri gönderdiğini söyledi.

Çin Devlet Başkanı, salgını önleme ve kontrolünün karmaşık olduğunu ve silahlı kuvvetlerin sorumluluklarını üstlenmelerini ve yerel yetkililere salgınla mücadelede etkin olarak yardımcı olmalarını istediğini söyledi.

Salgının başlamasının ardından Vuhan'da yeni koronavirüs ile enfekte olmuş hastaların tedavisine adanmış geçici bir hastane olan Huoshenshan Hastanesi'nin inşası başlamıştı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.