Zaman'dan kaçmaz!

Zaman gazetesi Güngören'deki bombalı saldırıların şifresini çözdü. Şifre: Güven Mahallesi, Menderes Çıkmaz Sokak.

soL (HABER MERKEZİ) Zaman gazetesi dün gece Güngören'de meydana gelen ve 17 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırıların Ergenekon davası ile ilgisini kurmakta gecikmedi. Gazete'nin saldırı ve dava arasında bağlantı kurmasını sağlayan "detay"ın ise gözlerden nasıl kaçmış olduğu merak ediliyor. Diğer merak edilen konu ise Savcı Öz'ün bu bağlantıyı delil olarak sayıp ek iddianameye koyup koymayacağı.

Zaman gazetesi, "Güngören, Güven Mahallesi, Menderes Çıkmazı Sokak Patlamanın adresi mesaj mı?" başlığıyla verdiği haberde saldırıda RDX türü patlayıcı kullanılmış olduğunda dikkat çekerken sokağın adı ve kullanılan patlayıcı türünün, bombalı saldırının bir mesaj olup olmadığı sorusunu akla getirdiğini iddia etti.

Haberde ayrıca: "Ergenekon terör örgütünün kanlı eylemleri ve dehşet planları gün yüzüne çıkarken dün akşam, vatandaşların akşam gezintisine çıktığı caddede düzenlenen hain saldırının detayları yavaş yavaş ortaya ortaya çıkmaya başladı." denilerek Zaman gazetesinin deşifre ettiği mesajın ne olabileceği konusunda ipuçları da sunuluyor.