"Yıldız"dan şimdilik vazgeçildi

Amsterdam'da 9 kişinin öldüğü kazanın ardından THY bu kış için hazırlattığı 'Kendinizi bir yıldız gibi hissedeceksiniz' sloganlı reklam kampanyasını durdurduğunu açıkladı.

soL (HABER MERKEZİ) Türk Havayolları kış sezonu için hazırlattığı ve Kevin Costner'ın rol aldığı "Feel Like A Star" (Kendinizi bir yıldız gibi hissedeceksiniz) sloganlı reklamını, Amsterdam'daki kazanın ardından durdurduğunu açıkladı. Reklam kampanyasına bir süre sonra devam edilip edilmeyeceği ise açıklanmadı. "Bu kış kendinizi bir yıldız gibi hissedeceksiniz" sloganıyla "business class" müşterileri için hazırlanan ve 70 ülkede televizyonlar ile sinema salonlarında yayınlanan 38 milyon dolar bütçeli reklam filmi 31 Ocak'ta gösterilmeye başlanmıştı.

Keşke sadece 'mış gibi' hissettirseydi!

Kazanın ardından yayını durdurulan reklam filminde THY business class yolcularına kendilerini Kevin Costner gibi ya da bir star gibi hissettirmeyi vaat ediyor. Filmin hikayesi şöyle:

Nazar boncuklanan 'star'
Hollywood filmlerinin fragmanlarından aşina olduğumuz bir dış ses eşliğinde, Kevin Costner, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda uçağına doğru ilerlemektedir. Dış ses konuşur: One man and one plane. In a world, where the sky is the limit and a time when everyone is a star. Altyazı geçer: Bir adam ve bir uçak. Her şeyin mümkün olduğu bir dünyada ve herkesin star olduğu bir zamanda... Ve öykü başlar. Costner bilet kesen memure hanımın hayran bakışları eşliğinde uçağına biner, business class'taki koltuğuna kurulur, hostesin nezaketle sunduğu yemek servisini kabul eder ve ardından kitabına gömülür. Hemen kitabından şu sözlerin altını çizer: "feel like a star". Uçak havada süzülürken uykuya yenik düşen Costner'ın imdadına hostes yetişir ve kucağında açık duran kitapta kaldığı yeri nazar boncuklu bir ayraçla işaretleyiverir. Yere düşen kalemini de alırken uykusundan uyanan bu "star"la ufak bir yakınlaşma... Ve hostes bir imzayı hak eder. Costner Türk kahvesini içerken uçak da iniştedir artık. Uçaktan inip de bir aile fotoğrafının içine dalan, fotoğrafı çeken babanın omzuna büyük bir özgüvenle şöyle bir pat pat vuran adamın aslında gerçekte hiç de Hollywood'dan çıkmadığını, gözlüklü ve "sıradan" bir işadamı olduğunu Costner bir aynanın önünden geçmekteyken fark ederiz. Bu kez dış ses Türkçe konuşur: "Siz de kendinizi bir star gibi hissedeceksiniz. Türk Havayolları."