"Münevver'i katledenler 2 kişi"

Münevver Karabulut cinayetinde aile avukatı Faruk Zorba haklı çıktı. Adli Tıp, katledilen genç kadının tırnakları arasından alınan doku örneğinin 2 farklı kişiye ait olduğunu açıkladı.

soL (HABER MERKEZİ) Etiler'de bir çöp konteynerinde cesedi bulunan Münevver Karabulut'un ailesinin avukatı Faruk Zorba'nın iddiaları doğrulanıyor. Adli Tıp Kurumu, genç kadının tırnaklarından alınan doku örneklerinin iki farklı kişiye ait olduğunu ve başı kesilerek değil göğsüne alınan darbeler nedeniyle öldüğünü ortaya çıkardı.

Münevver'in katilleriyle boğuşurken tırnaklarının arasında kalan deri örnekleri cinayet zanlısı Cem Garipoğlu'nun yalnız olmadığını ortaya çıkardı. Genç kızın boynunda, yanağında ve omzunda yine çok kişiye ait tükürük örnekleri bulundu. Münevver'in tırnak aralarından alınan doku örneklerinin DNA incelemesi sonucunda aynı aileden iki erkek kişiye ait bulgular saptandı. Genç kızın cinayet öncesi katilleriyle boğuştuğu düşünülüyor.

Gömleğinde kan izleri bulunduğu için cinayeti oğluyla birlikte işlediği düşünülen Ahmet Garipoğlu'ndan doku alınması ve Münevver'den çıkan örneklerle karşılaştırılacağı belirtiliyor.

Cinayette birden fazla kişi olduğu yönündeki rapora şaşırmadığını belirten baba Süreyya Karabulut şöyle konuştu: "Bugüne kadar kızımın bir kişi tarafından öldürülmediğini söylüyordum. Adli Tıp raporu bizi doğruladı. Bu cinayet planlanmıştı. Cinayetten sonrası deliller karartıldı, Cem ortadan kayboldu. Cem'in tek başına kızımı katletmesi zaten mümkün değildi. Mutlaka bir veya birkaç kişi ona yardım etti. Kızım Garipoğlu ailesinin çok önemli bir sırrını bildiği için katledildi."