Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Muammer Güler'den suç duyurusu

İçişleri Bakanı Muammer Güler, "dinleme kayıtlarına ek yapıldığı" iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunacak.

Yayın Tarihi: 23.12.2013 , 18:18 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 01:06

İçişleri Bakanlığı, İstanbul'daki operasyonla ilgili olarak, "adli işlemlerin dışındaki usul ve idari işlerle ilgili suistimal ve eksiklik olup olmadığının tespiti" için mülkiye başmüfettişi görevlendirdi.

AA'nın haberine göre, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in, İstanbul merkezli yürütülen soruşturmada dinleme kayıtlarına ilişkin tapelere ek yapıldığı konusundaki açıklamasının ardından, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Mülkiye müfettişi görevlendirildi
Bu arada İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da yürütülen soruşturmaya yönelik, "adli işlemlerin dışındaki usul ve idari işlerle ilgili suistimal ve eksiklik olup olmadığının tespiti için" mülkiye başmüfettişi görevlendirdi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.