Komünistler yapmıştır!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa mitingindeki fotoğrafların photoshop tekniğiyle klonlanmasının ardından çıkan haberlere tepki gösterdi. Erdoğan fotoğraflarla art niyetli kişilerin oynayabileceğine dikkat çekti

soL (HABER MERKEZİ) Manisa mitinginden sonra ortaya çıkan photoshop skandalını Başbakan Erdoğan kabullenmedi. AKP'nin basına photoshoplu fotoğrafları dağıtan kişiyi görevden uzaklaştırılmasına ve AKP Manisa İl Başkanı Mustafa Uymaz'ın "Art niyetli olmayan bir teknik hata" sözlerine rağmen, Erdoğan dün "bu işin arkasında basın var" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, photoshop skandalının manşetlere çıkartılmasına sinirlenerek, fotoğrafları medyadaki art niyetli kişilerin düzenlediğini iddia etti. Erdoğan "Photoshop yapılıyormuş. Konuşmaya başladık, şu ana geldik. Belli bir süreden sonra kopmalar, dağılmalar oluyor. O yandaş medya oraları çekmeye başlıyor. Sahnenin arkasında boşluklar varsa, onları alsınlar, ortaya çıkarsınlar. Burayı göstermezler. Yahu neyi çekerseniz çekin, benim milletim burada. Oynadığınız o fotoğraflarla bir yere varamayacaksınız" dedi.