Kocaeli emniyetinde de tasfiye

İstanbul Emniyetinde meydana gelen görev değişiklikleri Kocaeli’ye kadar sıçradı. İki müdür görevden alınarak yerleri değiştirildi.

Caner Aktan – soL/Kocaeli

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk operasyonlarının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 11, Bursa’da 3 şube müdürü görevden alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı ve Kaçakçılıktan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir’de görevinden alındı.

Emniyette ki deprem Kocaeli’ye sıçradı
KOM Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Ağzıbağlı eğitim şube müdürü olarak görevlendirilirken, yerine yabancılar şube müdürü Ayhan Karakoyun getirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Ağzıbağlı’nın bu görevden alınıp Eğitim Şube Müdürü olarak görevlendirilmesinin ardından, Kaçakçılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir de görevden alındı. Demir’in yerine Güvenlik Şube’den Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Başkal getirildi. Abdulkadir Demir ise Güvenlik Şube’den sorumlu emniyet müdür yardımcısı oldu.