Halkbank'tan işlem operasyonu hazırlığı mı?

Halkbank, bugün çalışanlarına attığı maille bazı banka işlemlerinin yapıldığı ekranların mesai bitiminden sonra kapatılacağını duyurdu. Sebep olarak "ekranlardan aktarım yapılacağı" gösterilirken, bu sayede bazı işlemleri değiştirme operasyonu yapılabileceği belirtiliyor.

(soL - Haber Merkezi) Yolsuzluk operasyonu sonucunda Halkbank'ın Genel Müdürü gözaltına alınırken, bankanın bazı işlemleri değiştirmek için operasyon yapabileceği belirtiliyor.

Halkbank çalışanlarına attığı mail ile bugün saat 17:30’dan itibaren bazı banka işlemlerinin yapıldığı ekranların kapatılacağını duyurdu. Mailde ekranların yarın kullanılabilir durumda olacağı söyleniyor. Bu durum akıllara o süre içerisinde banka tarafından bazı değişiklikler yapılabileceğini getirdi. Çünkü kapatılacak ekranlar zaten tüm personele açık olmayan, yalnızca yetkili personellerin görüntüleyebildiği ekranlar.

Ayrıca bankanın çalışanlarına temettü ve ikramiyeleri vermeyeceği, aynı zamanda yapılması planlanan zamların yapılmayacağı da söyleniyor.