Gökçek veyahut…

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı bugün açıklanıyor. Parti kulislerinde ve sabah yapılan haber programlarında Melih Gökçek’in adaylığı ilan edilirken Erdoğan da “Gökçek veyahut…” diyerek Gökçek’in aday olacağı sinyalini verdi.

soL (HABER MERKEZİ) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara B&uumly&uumlkşehir Belediye Başkan adayıyla ilgili bir soru &uumlzerine, &ldquoSayın G&oumlk&ccedilek veyahut da Ankara adayıyla ilgili konularda yarın (bug&uumln) sadece biz adayı a&ccedilıklayacağız. Ankara ile ilgili a&ccedilıklamamız b&uumly&uumlkşehir ve il&ccedilelerini kapsayan bir a&ccedilıklama olacak. Saat 11.00&rsquode genel merkezimizin b&uumly&uumlk salonunda bu programımızı yapacağız&rdquo dedi.

Adayları a&ccedilıklamaya hafta sonu da devam edeceklerini belirten Erdoğan, gerek B&uumly&uumlkşehir Belediye adaylıklarını gerekse il&ccedilelerle alakalı adayları a&ccedilıklayacaklarını s&oumlyledi.

Bug&uumlne kadar a&ccedilıkladığı 5 B&uumly&uumlkşehir ve 18 ilin adayını MYK&rsquoda oylatarak a&ccedilıklayan Başbakan Tayyip Erdoğan, Ankara B&uumly&uumlkşehir ve il&ccedile adaylarını MYK&rsquoya g&oumlt&uumlrmeden a&ccedilıklayacak.

G&oumlk&ccedilek bekliyor medya a&ccedilıklıyor
Suriye&rsquoye hareketinden &oumlnce Başbakan Erdoğan&rsquoı uğurlamaya gelenler arasında yer alan G&oumlk&ccedilek, Erdoğan ile hareketinden &oumlnce on dakika baş başa g&oumlr&uumlşt&uuml. G&oumlr&uumlşmenin ardından, parti kulislerinde ve haber programlarında G&oumlk&ccedilek&rsquoin adaylığı ilan edilerek gazeteler manşetlerine &ldquoG&oumlk&ccedilek rahatladı&rdquo başlığı attılar.


&nbsp