Evlerden çıkan para 10 milyon TL'yi aştı!

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda baskınlarda ele geçirilen para miktarının 10 milyon TL'yi aştığı belirtiliyor. Salih Kaan Çağlayan'ın kaldığı dairede evin Bakan Zafer Çağlayan üzerine olması nedeniyle aramanın yapılamadığı belirtildi.

DHA'nın haberine göre operasyonlarda şu ana kadar ele geçen nakit miktarın 10 milyon lirayı geçtiği ifade edildi. İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in evinde çıkan paranın 1.5 milyon Lira olduğu belirtildi. Halk Bankası Genel Müdürü'nün evinde ise 4,5 Milyon Dolar ele geçirildiği belirtilirken, anıtlarla ilgili dosyada bir şüpheliden 90 bin lira ele geçirildiği, bununla birlikte paranın kimlere verileceğiyle ilgili listenin de elde edildiği ileri sürüldü. Aralarında Bakan çocuklarının da bulunduğu şüphelilerin üzerilerindeki mal varlıklarına ise mahkeme kararıyla el konulduğu bildirildi.

Zafer Çağlayan'ın oğlunun evi aranmadı
Operasyonların gerçekleştiği Salı günü bir çok şüpheli gözaltına alındı, ofis ve evlerinde aramalar yapıldı.

Alınan bilgiye göre polis bir adreste arama yapmadı. Salih Kaan Çağlayan'ın babasıyla aynı binada ancak farklı dairede kaldığı evin Bakan Zafer Çağlayan üzerine olması nedeniyle aramanın yapılmadığı belirtildi.