Eşya dağıtımına devam

Uluslararası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Diyarbakır'da düzenlenen toplu nikah töreninde, kamyonlarca beyaz eşya dağıtıldı. Törene AKP Diyarbakır milletvekilleri ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da katıldı.

soL (HABER MERKEZİ) AKP'nin yerel seçimler yaklaştıkça hızlanan eşya dağıtımlarına, Diyarbakır'da devam edildi. Uluslararası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSRA) tarafından Diyarbakır'da düzenlenen toplu nikah töreninde evlendirien 20 çifte, beyaz eşya, halı ve çekyat dağıtıldı.

Toplam 22 kamyonet dolusu eşyanın dağıtıldığı törene AKP tam kadro katıldı. Diyarbakır milletvekilleri Abdurrahman Kurt ve Ali İhsan Merdanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kutbettin Arzu ve AKP il yöneticilerinin hazır bulunduğu toplu nikah töreninde, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu da yer aldı. Mutlu, adı iki kez anons edilmesine rağmen düğün halayına girmedi.

Çiftlere, AKP milletvekilleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Diyarbakır Valisi tarafından birer saat ve altın da hediye edildi.

Son yıllarda sayıları ve etkileri hızla artan İslami yardım kuruluşlarından biri olan İSRA, Diyarbakır'da bir şube açmamasına karşın, kentte yoğun faaliyet gösteriyor. Şubat ayında da kentte dernek tarafından çok sayıda yatak, battaniye ve nevresim dağıtılmıştı.