Eskişehir Valisi trafik kazası geçirdi

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, makam aracıyla Ankara'dan Eskişehir'e dönerken trafik kazası geçirdi. Vali ve soförünün sağlık durumlarının iyi, korumanın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

AA'nın haberine göre Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, makam aracının Ankara-Eskişehir karayolunda kamyonla çarpışması sonucu koruması ve makam şoförü ile birlikte yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Vali Koçdemir'in içinde bulunduğu Sedat Erdem idaresindeki makam aracı, Ankara-Eskişehir karayolu Mahmudiye Kavşağı yakınlarında, sürücüsü öğrenilemeyen 51 EC 776 plakalı kamyona arkadan çarptı. Sürücü Erdem'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu makam aracı, çarpmanın etkisiyle şarampole savruldu. Kazada Vali Koçdemir, koruması Şener Çakır ve makam şoförü Sedat Erdem yaralandı.

Yaralanan Vali Koçdemir, koruması Çakır ve makam şoförü Erdem, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Devlet Hastanesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Vali Koçdemir ile Erdem'in sağlık durumunun iyi olduğu, koruması Şener Çakır'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Vali Koçdemir'in Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti çalışmaları için Ankara'dan dönerken kaza geçirdiği bildirildi.