Erdoğan: Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanıyoruz

ATV'de bir programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan Cumhurbaşkanı seçimlerine hazırlandıkları bilgisini verdi.

soL (HABER MERKEZİ) Recep Tayyip Erdoğan, ATV'nin, yayını Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi'nden yapılan "Başbakanla Gündem" adlı programında Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin hazırlıklar konusunda bilgi verdi. Hazırlıkları 2 yıl sonrasına göre mi yaptıkları sorusunu yanıtlayan Erdoğan "Hazırlıklarımızı biz şimdi ona göre yapıyoruz. Benimki de 4 artı 4 diye. Muhalefet de bu konuda rahat olsun" dedi.

Erdoğan yine kızdı
Programda Gazeteci Hasan Bülent Kahraman'ın, "Demokrat Parti'de yeni bir genel başkanın seçimi, eski başbakan yardımcılarından Abdüllatif Şener'in kurduğu yeni partinin AKP ile ilişkilerinin nasıl olacağı" sorusuna yanıt veren Erdoğan, "AKP ifadesini AK Parti" diye düzeltti. Araya giren Mehmet Barlas "Gördünüz, arkadaşımız kötü niyetle söylemedi" dedi. Başbakan Erdoğan'ın Barlas'a yanıtı ise, "Şimdi biliyorsunuz, askere gideriz. Ben Tuzla'da askerlik eğitimimi yaptım. Bitti artık, izne çıktık, eve geldim. Babama 'baba' diyemiyorum, 'komutanım' diyorum. Geçenlerde de asker bize çay getiriyor. Bana diyor ki buyurun komutanım" şeklinde oldu.