"CHP, MHP, BDP, Türkiye Komünist Partisi, İşçi Partisi, YARSAV bir arada"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirirken 'şerefsiz' dedi. Erdoğan son zamanlarda yaptığı gibi Türkiye Komünist Partisi'ni de 'hayır' cephesi ve 'boykotçularla' birlikte anarak halktan 'evet' oyu istedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, PKK ile pazarlık yapıldığı iddialarını gündeme getirerek AKP'yi eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yüklendi. Erdoğan küfretti: "Bizim dört kez bunlarla (terör örgütü) bir araya oturduğumuzu söyleme şerefsizliğini yapanlar bu alçakça iftirada bulunanlar, bunun hesabını her yerde vereceklerdir."

Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenelenen referandum mitinginde konuştu. "Hayır cephesinde kimler bir arada" diye soran Başbakan Erdoğan, "CHP, MHP, BDP, Türkiye Komünist Partisi, İşçi Partisi, YARSAV hepsi bir arada, bu cephede başka destek kıtası olarak kimler var? Kandil dağı var. Bu oylamaya katılmayacağız diyen kimler? Hayır cephesi, bunlar sizinle iş birliği halinde. Bizim dört kez bunlarla bir araya oturduğumuzu söyleme şerefsizliğini yapanlar bu alçakça iftirada bulunanlar, bunun hesabını her yerde vereceklerdir" dedi. Erdoğan, "AK Parti Hükümeti olarak bugüne kadar terör örgütüyle hiçbir zaman masaya oturmadık hiç bir zaman da oturmayacağız" diye konuştu.

(soL - Haber Merkezi)