Bilimden sorumlu Bakan: 'Allah'ı gücendirecek iş yapmayalım, 10 yıl daha mührümüzü vuracağız'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, "Cenab-ı Allah'ı gücendirecek, zoruna gidecek iş yapmayalım. Onu da yapmadık mı Türkiye'nin gelecek en 10 yılına da AKP hizmetlerinin mührünü vurmuş olacağız" dedi.

AKP Kocaeli İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katılan Ergün, burada yaptığı konuşmada, "Yepyeni bir Türkiye'nin esas çok önemli başlangıç ve kritik noktası, önümüzdeki 2 yılda Türkiye'nin geçeceği yoldur. Bu yolun zorluklarını biliyoruz... Türkiye'nin 10 yıllık geçmişinde nasıl AKP'nin mührü varsa, önümüzdeki en az 10 yılında da AKP'nin mührü olacaktır" diye konuştu. Bakan Ergün, "Cenab-ı Allah'ın kendilerine her zaman yardım ettiğini, bunu birçok olayda yakından hissettiklerini" belirtirken, şöyle devam etti:

Şu işte Allah'ın yardımı var, nasıl açıldı önümüz, nasıl şu zorluğu aştık. Onu hissediyoruz. Bu da bizim için çok büyük bir güç kaynağıdır. Bir de Cenab-ı Allah'ı gücendirecek, zoruna gidecek iş yapmayalım. Onu da yapmadık mı Türkiye'nin gelecek en 10 yılına da AKP hizmetlerinin mührünü vurmuş olacağız.