Beykoz kıyısındaki aramalar bugün devam edecek

Denize mühimmat dolu poşetlerin atıldığı yönünde gelen ihbar üzerine Beykoz Çubuklu İskelesi yakınında başlatılan aramalara bu sabah devam edilecek.

soL (HABER MERKEZİ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü'ne gelen ihbar üzerine Deniz Polisleri tarafından dün sabah saatlerinde başlatılan aramaya bu sabah saat 09.00'dan itibaren devam edilecek.

Dün sabah başlatılan aramada, denizden çıkarılan poşetlerde el bombaları, silah, 1000'in üzerinde mermi, sis bombaları, aydınlatma fişekleri, uzun namlulu silah mermileri, bomba yapımında kullanılan düzenek ve malzemeler ele geçirilmiş, mühimmat polis araçlarına alındıktan sonra incelenmek üzere kriminal laboratuvarına götürülmüştü.

Beykoz'un Çubuklu İskelesi kıyısında, dubalarla kontrol altına alınan alanda dün akşam 19.30'a dek aralıklı olarak dalışları sürdüren polis, bu sabah arama çalışmalarına yeniden başlayacak.

Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı deniz polisi 2 botla güvenlik önlemlerini sürdürürken, bariyerle çevrilen arama alanı içine de hiçbir teknenin girişine izin vermiyor.