"Baykal, Kılıçdaroğlu'na güveniyor"

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kendisini ziyaret eden Antalya il teşkilatına ve belediye başkanlarına Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olumlu sözler sarfetti.

CHP Antalya il teşkilatından bazı isimler ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı evinde ziyaret ettiler.

Çıkışta konuşan Akaydın, Baykal'ın Kılıçdaroğlu konusunda umutlu olduğunu söyledi. Akaydın, Baykal'a ilişkin "Kendisini neşeli ve moralli gördük. Bize bundan sonra partimizin önümüzdeki seçimlerden başarıyla çıkması için çalışmamız nasihatinde bulundu. Türkiye'nin geleceğine partinin geleceğine yönelik bize moral aşıladı, görev yükledi. Partiyi desteklememiz ve oy oranını yükseltmemizin elzem olduğunu söyledi" diye konuştu.

CHP Antalya İl Başkanı Ülken de ziyaretten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Baykal'ın "CHP'nin derlenip, toparlanıp bütünlük şeklinde bir komplodan, ivmesinin çok yükselerek çıkacağından" bahsettiğini söyledi. Ülken, Baykal'ın Kılıçdaroğlu'nun kurultay konuşmasıyla ilgili değerlendirilmesi sorulduğunda ise, "Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıyla ilgili özel bir değerlendirme olmadı ama zaten partimizin yükselen trendinin Kılıçdaroğlu ile çok daha yükseleceği konusunda umutlu kendisi ve ona inanıyor, güveniyor" yanıtını verdi.