Bahçeli MHP'nin ırkçı olmadığını bir fotoğrafla kanıtladı!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Somalili bir genç ile çekildiği fotoğrafa getirdiği yorum bugün sosyal medyanın en çok tartışılan konularından birisi oldu. Bahçeli o fotoğrafı MHP'nin "ırkçı olmadığının" kanıtı kanıt olarak yorumladı.

Habertürk gazetesinin Devlet Bahçeli ile ilgili haberi bugün sosyal medyada tartışılan konulardan birisi oldu. Haberde Bahçeli Somalili bir genç ile birlikte görülüyor. Bahçeli'ye göre bu fotoğraf MHP'nin ırkçı olmadığının kanıtı.

Haber Habertürk gazetesinde şu şekilde yer alıyor:

"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bütçe görüşmelerine verilen arada Meclis kulisinde bir grup gazeteciyle sohbet ederek son siyasi gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Hafta sonunda Ankara’da düzenlenen kitap fuarını ziyaret ettiğini anlatan Bahçeli, “Bekir Büyükarkın’ın bütün roman serisini aldım. Nevzat Kösoğlu’nun da kitaplarından aldım” bilgisini verdi. Bahçeli, kitap fuarının çıkışında Somalili bir gencin yanına gelerek fotoğraf çektirmek istediğini belirtip “Ben de fotoğrafı çektirdim. Altına da ‘Bu fotoğraf MHP’ye ırkçı diyenlere cevaptır’ diye yazılmasını istedim. Gerçekten o fotoğraf ırkçı olmadığımızın fotoğrafıdır” dedi."

Bahçeli'nin o fotoğrafı şu şekilde: