Atalay'dan Gökçek'e uyarı

İçişleri Bakanı Atalay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankara Valisi'ni uyararak "Göreve davet ediyorum, oto galerilerinin şehir dışına çıkarılması konusunda çabuk mesafe alsınlar, yoksa ben bizzat İçişleri Bakanı olarak farklı işlemler yapacağım..." dedi.

soL (HABER MERKEZİ) Vilayetler Hizmet Birliği'nin Olağan Meclis Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, şehircilik düzenlemeleri kapsamında yer alan, merkezlerdeki oto galerilerinin şehirler dışına çıkarılması ile ilgili olarak çalışmalardan bahsederek Ankara'nın en sıkıntılı illerden birini olduğunu bildirdi. Atalay "Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ve Ankara Valisi'ni göreve davet ediyorum, basının huzurunda. Bu konuda çabuk mesafe alsınlar, yoksa ben bizzat İçişleri Bakanı olarak farklı işlemler yapacağım" dedi.

Atalay açıklamasının devamında "Bakın, benim bugünkü ifadem kesin bir uyarıdır arkadaşlar, kusura bakmayın. Bu oto galerileri çalışmasını yürütmeyen illerimizle ilgili ben çalışma yapacağım. Bu belediye başkanlarının görevi ama ben bu görevi valilerime de verdim son genelgeyle. Belediyelerde, istediğim çabuklukta sonuç alamadım ve valilerimize de bu görevi verdim" ifadelerini kullandı.