AKP: Öcalan'ı idamdan MHP kurtardı

AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, TBMM'de bir basın toplantısı düzenleyerek "Öcalan'ın idamdan kurtulmasının arkasında MHP var. Öcalan Bahçeli'nin imzasıyla idamdan kurtuldu" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ bir basın toplantısı yaparak "MHP 100 yıl öncesinin siyasetini izliyor. Aşırılıklar bu ülkenin hayrına değil. Öcalan'ın idamdan kurtulmasının arkasında MHP var. Öcalan Bahçeli'nin imzasıyla idamdan kurtuldu" açıklamasında bulundu.

"ABD projesi değil milli proje"
Bekir Bozdağ TBMM'deki basın toplantısında "Sayın Başbakan bu bir milli projedir diyor, sayın Cumhurbaşkanı bu bir milli projedir diyor, eş güdümle sorumlu sayın bakan bu bir milli projedir diyor. Dahası ülkemizin milli güvenliğinden sorumlu en üst kurul diyor ki bu bir milli projedir. Bütün bunlara rağmen sayın Devlet Bahçeli’nin bunun bir Amerikan projesi olduğunu söylemesini kabul etmek mümkün değildir. Sayın Bahçeli hep Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti devletini küçük görme ve kendi başıan bir iş yapamaz gibi görme önemli bir sorun var bu sorunun çözümüne dair adımlar mı atılıyor bunun arkasında bir yabancı parmağı arama kompleksinden vazgeçmelidir" açıklamalarında bulundu.
(soL-Haber Merkezi)