AKP kurmayları Twitter'da sessiz!

Twitter'ı çok seven AKP'li milletvekilleri ve bakanlar, bugünkü operasyonun ardından konuyla ilgili sessizliğe büründüler.

Hürriyet'in haberine göre, Twitter'ı sık kullanan AKP'li bakanlar ve milletvekilleri operasyonla birlikte sessizliğe gömüldü. AKP'lilerin bugünkü Twitter performansları şöyle

Hüseyin Çelik: Hükümet sözcüsü olarak bir açıklama yapması beklenen Çelik, çok sık kullandığı Twitter hesabından gün içinde yalnızca 2 tweet attı. Yazdığı mesajlarda gelişmelere herhangi bir şekilde değinmeyen Çelik, durumu yok saymayı tercih etti.

Egemen Bağış: Twitter'ın sıkı takipçilerinden olan Bağış, attığı tweetlerin çoğu zaman alay konusu olmasıyla da biliniyor. Bugün 4 tweet atan Bağış, vizesiz Avrupa sürecini ve Şeb-Arus'u konu edinmeyi tercih etti.

Fatma Şahin: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin de Twitter hesabını yoğun kullanıyor. Bugün 5 tweet atan Şahin, operasyonlarla ilgili yorum yapmadı, bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmadan bir görüntü paylaşmayı tercih etti.

Mehmet Şimşek: Gün içinde çok sayıda fotoğraf paylaşan, kimi zaman yurt dışı gezilerinden fotoğraflar yayınlayan Şimşek, bugün en son tweetini 8 saat önce attı. Konu yine yolsuzluk operasyonu değil, Şeb-i Arus'tu.

Şamil Tayyar: Twitter'ın ağzı bozuk kullanıcılarından olan AKP'li Tayyar, bugün yalnızca bir tweet attı, operasyona değinmedi. Bir de Başbakan'ın açıklamasını yayınlayan bir gazetecinin tweetini, retweet etti.

Veysel Eroğlu: Her gün 10'a yakın tweet atan Eroğlu da bugün attığı 7 tweet içinde Rize'deki kuşlardan bahsetti ancak operasyon gündemine hiç değinmedi.

Burhan Kuzu: Twitter'ın müdavimlerinden Kuzu, bugün geç saatlerde attığı tek tweette, Ankara'da düşen helikopterde ölen 2 pilot için başsağlığı diledi, yolsuzluk operasyonuna değinmedi.

Twitter hesapları olan ve oğulları gözaltına alınan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve İçişleri Bakanı Muammer Güler de sessizliklerini korudular.