Ağlamak daha çok yakışıyor

Afyon’da tatilini geçirdiği otelde basının sorularını yanıtlayan Bülent Arınç, neşe doluydu. Yerli yersiz ağlaması ve çiftçileri azarlaması ile ünlü olan Arınç, bu kez espri yapmayı denedi.

Bir gazetecinin 'kozmik oda' ile ilgili sorusunu yanıtlayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Günlük siyasi olaylara girmeyelim, bu kadarla kalsın. Sen kozmik oda diyorsun, yolda birisi bana kozmetik odada ne var ne yok diye bahsetti. Demek ki bunlar bizim literatürümüze yeni giriyor” diye espri yaptı.

2010 için çok ümitli olduğunu defalarca ifade eden Arınç, “Dileriz ki 2010 yılında hep sevinçli günlerimiz olsun. Ben şahsen çok ümitliyim. Demokrasimiz için, milletimiz için, ekonomimiz için, Türkiye'nin çok daha güçlü büyük bir devlet olması için, çok güzel bir yıl yaşayacağımızı doğrusu ümit ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Hükümetin "müjdeleri" devam edecekmiş
Arınç, Çalışma Bakanı’nın 4-C hakkında müjdeli bir açıklama yaptığını iddia ederek, Hükümetin müjdelerinin süreceğini söyledi. Arınç, "Yeni yıla giriş umutlarla oluyor. Dileriz ki ülkemizde huzur, sağlık, mutluluk refah düzeyi yüksek bir 2010 yılı geçirelim. Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımızın 4-C'lilerle ilgili bir müjdesi vardı. Salı günü de sayın Başbakanımızın emeklilerle ilgili yapılan çalışmalarımızı bir müjde olarak inşallah ilan edecek. Umarım ki 2010 yılı içerisinde yine tüm sosyal kesimlere yönelik iyileştirme çalışmalarımız devam edecek. Siyasi açıdan, sosyal, ekonomik açıdan iyi bir yıl geçirelim diye umut ediyoruz” dedi.
(soL – Haber Merkezi)