Kemal Okuyan: Hepsi birden bu düzen sürsün diye uğraşıyorlar

Kemal Okuyan, Bu Düzen Değişmeli Platformu'nun bağımsız adayları adına son seçim konuşmasını yaptı. Okuyan, soL'da yayınlanan konuşmasında, ülkenin gerçek sorunları söz konusu olduğunda diğer partilerin 'sırası değil' dediğini belirterek, 'Onlara kalırsa hiç sırası gelmeyecek çünkü hepsi birden bu düzen sürsün diye uğraşıyorlar' dedi.

Haber Merkezi

Kemal Okuyan'ın,  Bu Düzen Değişmeli Platformu'nun bağımsız adayları adına son seçim konuşması bugün saat 19.00'da soL'da yayınlandı. 

Diğer partilerin ülkenin gerçek sorunlarının konuşulmasını istemediğini belirten Okuyan, "İşsizlik, yoksulluk, hayat pahalılığı, sömürü, NATO, din tüccarlığının konuşulmasını istemeyenelrin hepsi sömürü sürsün isteyenlerdir. Bunlar ertelenebilir konular değildir, tam da bugünün konularıdır" dedi.

Türkiye'nin gündemine oturan millet kıraathanesi, düşük gelirlilerin en önemli tüketim ürünlerinden olan patates-soğan fiyatlarındaki hızlı artış ve yaklaşan ekonomik kriz konularını farklı bir perspektiften yorumlayan Okuyan, "Türkiye’de biz bu düzeni yıkmazsak o bizim, halkın, toplumun milyonlarca kişinin üstüne yıkılacak" diye konuştu. 

Kemal Okuyan'ın konuşmasının tamamını izlemek için: