soL'dan haber var 21.08.2008

Sevgili dostlar...

Günlük internet gazetesi formatından haber portalına geçeli iki ay oldu. Bu iki ay boyunca soL'un teknik altyapısını güçlendirmek ve içeriğini geliştirmek için sizlerle birlikte yoğun bir çalışma yürüttük. İyileştirme işlemlerinin önemli bölümünü geride bıraktık. Arşivle ilgili sorunu yakında çözmeyi umuyoruz. Yine kısa süre içinde okurlarımızın yorumlarına yer verme olanağı bulacağız.

Fotoğraf ve video bölümleri için hazırlıklar da tamamlanmak üzere...

Bütün bu süreçte bize önerileriyle destek olan herkese sonsuz teşekkürler.

soL'un her gün yeni okurlarla buluştuğunu müjdelerken daha fazlası için bütün dostlarımızın yardımına gereksindiğimizi belirtmek istiyoruz.

Haftalık soL dergisinin hazırlıkları da sürüyor. Eylül ayında yayımlanmaya başlayacak olan dergi, soL haber portalı ile yakın işbirliğinde olacak ama benzer bir içerikle çıkmayacak. Dergiye ilişkin tanıtıcı bir habere önümüzdeki günlerde soL'da yer vereceğiz.

soL'un düzenli katkıcılarının yazılarında belli aksamalar oluyor. Yolculuk, izin, hastalık gibi gerekçeleri her defasında okurla paylaşma yoluna gitmediğimiz için haklı tepkiler alıyoruz. Bundan böyle konuya ilişkin okurlarımızı günü gününe bilgilendirme yoluna gideceğiz.

Yazarlarımızdan Küba Büyükelçisi Ernesto Gomez Abascal, yıllık iznini ülkesinde kullandığından, yazılarına ara vermiş bulunuyordu. Birkaç hafta sonra yazılarına yeniden başlayabilecek. İlker Belek ve Yasemin Gedik de yakında yeniden aramızda olacaklar. Geçtiğimiz ay yolculukları ve rahatsızlığı nedeniyle yazılarını zaman zaman aksatan Kemal Okuyan ise haftalık soL dergisine de katkı koyacağından, soL'a bundan böyle salı ve cuma günleri yazacak.

Kentin Sesi'ne Manisa'dan soluk vermek üzere yazılarına bugün başlayan Ahmet Çınar'a "hoş geldin" diyor, bütün okurlarımızı dostça selamlıyoruz.