Nerede kalmıştık? 16.06.2008

Sevgili soL okurları,

15 günlük bir aradan sonra yeniden sizlerleyiz. Daha etkili, daha dinamik ve daha zengin bir soL için yürüttüğümüz çalışmaların oturması için hiç değilse bir haftalık bir sürenin daha gerekeceğini söyleyerek başlayalım. Türkiye ve dünyadaki gelişmeler ise asla beklemiyor ve bizim de bu gelişmeleri "rahat" bırakmaya niyetimiz yok!

Yeniden başladık ve bütün gücümüzle soL'u bir haber kaynağı olarak anlamlı bir seçenek haline getirmek için uğraşacağız. Birkaç gün içinde yeni soL'u bütün unsurlarıyla devreye sokmuş olacağımızı umuyoruz. Sizlerden öneri ve eleştirilerinizi bu birkaç gün geçtikten sonra bizlere iletmenizi rica ediyoruz. Bütün değerlendirmeleri göz önüne alacağız, onlardan kısa süre içinde hepimiz için gurur kaynağı olacak bir yayına kavuşmak için yararlanacağız. Buradaki başarımız 1 Eylül'de yayınlanmaya başlayacak haftalık haber dergisi soL ve diğer yayın projelerimiz açısından büyük bir enerji kaynağı olacaktır.

Daha önce günlük gazete formatında yayınlanırken düzenli katkı koyan yazarlarımızın hepsi soL'la yolculuklarına devam edecek. Kervana yeni katılanlar da var. Onlara, Asaf Güven Aksel, Kaan Arslanoğlu, Mustafa Kemal Erdemol, Nihat Behram ve Yasemin Gedik'e "hoş geldiniz" diyoruz.

soL'da kalın...