Yandaş yazar: Fetullah Gülen'in sesi dijitalleştirildi, aslında konuşan o olmayabilir

Yandaş Güneş gazetesi yazarı Ömer Özkaya, "Fethullah Gülen'in bütün vaazları CIA tarafından dijitalleştirildi" diyerek aslında o konuşan kişinin gerçekte Fethullah Gülen olmayabileceğini iddia etti.

AKP'nin kanallarından Ülke TV'de yayınlanan "Sıradışı" isimli programa konuk olan yandaş gazete Güneş yazarı Ömer Özkaya, Fethullah Gülen'in sesinin CIA tarafından dijitalleştirildiğini ve videolarda konuşan kişinin gerçekte Fetullah Gülen olmayabileceğini öne sürdü.

Yandaş yazar sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Fethullah Gülen'in bütün vaazları CIA tarafından dijitalleştirildi. Hasbelkader ölse ve biz canlı bir soru sorsak, o sorduğumuz canlı soruya canlı cevap verebilecek sistem CIA'da hazır. Dolayısıyla acaba bu konuşan hakikatte kim, bu önemli. Yakınlarda kendisini görmüş bir tanıdığım diyor ki 'çok garip bir şekilde bir yere alınıyorsunuz. Sadece mum ışıklarıyla aydınlatılan bir koridordan geçiyorsunuz. Arada bir camekan var. İleride birisi oturuyor. Siluetinden (Fethullah Gülen'e) benziyor ama, orada oturan cidden o mu; yoksa başka birisi mi, bunu ayırt etmek çok zor.' diyor.

CIA'nın aslında olmayan bir şahsın üzerinden ne yapacağını kestiremeyiz. Haydar Aliyev aslında Azerbaycan'dan Amerika'ya tedaviye giderken ölmüştü. Ama vefatını çok uzun zaman açıklamadılar ki, Azerbaycan'daki işleri bir düzene koysunlar ve İlham Aliyev'i oraya getirsinler. Bunu söylemek istiyorum"