Yandaş yazar Cem Küçük: MİT TIR’ları bizim namusumuz

Can Dündar ve Erdem Gül'ün Çağlayan’da ifade verdiği sıralarda Kanal 24’te açıklamalarda bulunan AKP tetikçisi Cem Küçük, “MİT TIR’ları bizim namusumuz. Can Dündar’ın tutuklanması lazım” dedi.

Daha önce de pek çok kez gazetecileri hedef alan yandaş Cem Küçük, MİT TIR'ları haberlerinden dolayı tutuklanan Can Dündar'ın ifade verdiği saatlerde yandaş Kanal 24’te Ersoy Dede’nin programında açıklamalarda bulundu. "Can Dündar'ın tutuklanması lazım" diyen Cem Küçük MİT TIR'larını ise  "Türkiye'nin yatak odası" olarak tanımladı.

Yandaş Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti’nin yatak odasını dünyaya gösterirsen bedel ödersin. Bununla yırtamazlar, müeebbetle yargılanırlar. MİT TIR’ları bizim namusumuz. Can Dündar’ın tutuklanması lazım. Bunun adı casusluksa, deliller netse, bunu gerektirir.

Kendisine sorulan "Savcı İrfan Fidan tutuklanması için mahkemeye sevkedebilir mi? sorusunu yanıtlayan Küçük şöyle devam etti:

ABD’de bunu yapınca bir gazetecinin başına ne gelir? Ben şu an tutuklanacağını zannetmiyorum ama tutuklanması lazım. Erdem Gül de ise birşey yok. Ancak bu iş bittiği zaman Can Dündar casusluk yapan şebekeye yataklık yapmaktan çok ağır ceza alacak.