Umut Oran'dan 'Sümeyye Erdoğan'a suikast' açıklaması: Alçakça, şerefsizce, ahlaksızca iftiralar

Bugün yandaş basın tarafından servis edilen "Sümeyye Erdoğan'a suikast" haberlerinde adı geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Sümeyye Erdoğan'a suikast hazırlığı yapmakla suçlanan Umut Oran, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu programa konuk olan Oran, "Ne söyleyeceğimi bilmiyorum, kabus gibi. Kabusa uyanmış gibiyim. Hatırlarsanız, genel başkanımız aylar önce  MİT'in CHP'yi dinlediğini, fişlediğini söylemişti. Biz o yüzden konuşmalarımıza çok dikkat ediyoruz. Bu haberler tek bir kaynaktan çıkıyor, havuz medyasından. Bütün gazetelerin cümleleri aynı. Bu sadece bana yapılan bir hareket değil, CHPye yapılan bir hareket, ben de varım içinde, genel başkanımız da var, başka milletvekili arkadaşlarımız da var" dedi.

"Bunun arkasında bir çete var" diyen Oran, "Alçakça, şerefsizce, ahlaksızca iftiralar. Teknik olarak imkansız bir şey. Twitter'ın direkt mesajında irtibat kurulduğu iddia ediliyor. Bunun için iki tarafın birbirini takip etmesi lazım, ben bu bahsedilen şahısları takip etmiyorum, onlar da beni takip etmiyor, bir diyalog içinde olmamız teknik olarak mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Yandaşlardan ortak servis: Sümeyye Erdoğan'a suikast emri