Türkiye genelinde polislerin izinleri iptal edildi

İçişleri Bakanlığı, Türkiye genelindeki tüm Emniyet personelinin yıllık ve mazeret izinlerini ikinci bir emre kadar iptal etti.

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personelin yıllık ve mazeret izinlerini ikinci bir emre kadar iptal etti. Söz konusu düzenleme İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem Ünlüer imzalı yazısıyla, 81 il valiliğine ve Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra Teşkilatı'na yönlendirildi.

Açıklama şöyle:

"Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatı, İl Emniyet Müdürlükleri, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) görevli personelin yıllık ve mazeret izinleri 27 Temmuz 2015 Pazartesi tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar kapatılmış olup, izinde bulunan personelin görevlerine başlamaları; ayrıca 2. bölgeye (şark illeri) ataması yapılan emniyet hizmetleri sınıfı personelinin 20 Temmuz 2015 Pazartesi mesai bitimine kadar ilişiklerinin kesilerek, en geç 5 Ağustos 2015 Çarşamba tarihine kadar görevlerine başlamaları hususunda gereğini rica ederim."