Şule Çet'in babası: Duruşma salonunda nefes alamadım

Ankara’da bir plazanın 20. katından atılarak öldürülen Şule Çet'in babası İsmail Çet, duruşmada sanıkları gördüğünde nefes alamadığını, yüzlerine bakamadığını söyledi. Çet, 'Ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışıyoruz. Acımız çok çok büyük. Kalbimiz kırık. Neşeli olmaya çalışsak da olamıyoruz. Kızım öldükten sonra her şeyden mahrum kaldık' ifadelerini kullandı.

Ankara’da bir plazanın 20. katından atılarak öldürülen Şule Çet'in babası İsmail Çet, yaşadıklarına ilişkin açıklamada bulundu.

Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'a konuşan İsmail Çet, "Moralimiz çok bozuk. Ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışıyoruz. Acımız çok çok büyük. Kalbimiz kırık. Neşeli olmaya çalışsak da olamıyoruz. Kızım öldükten sonra her şeyden mahrum kaldık. Kalbimiz kırık. Sömestr tatili boyunca kızımın yolunu gözledik. Bizler devletimizden adalet bekliyoruz. Bir an önce her şeyin tamamlanıp katillerin cezalandırılmasını istiyoruz. Şu an ise iyi bir durumda değiliz" dedi.

Kızına ilişkin hazırlanan skandal bilirkişi raporuna tepki gösteren Çet, "O rapor düzmece. Ayrıca raporda, “Bir kadın bir erkekle tenha bir yerde içki içmeyi kabul etmişse cinsel ilişkiye rıza göstermiş sayılır” gibi düzmece cümleler yer alıyor. Aslında bu yapılan bir suç. Ne kadar saçma. Arkadaşımla beraber oturup sohbet ediyorsam ona cinsel tacizde mi bulunmam lazım? Normal bir şekilde oturabilir insan. Bunu yapan milyonlarca insan var. Bu insanların düşünceleri bir garip. Her şeyi öteki yola çekiyorlar" ifadelerini kullandı.

İsmail Çet, "Duruşmada sanıklarla karşılaşınca neler hissettiniz?" sorusuna ise, "Duruşma salonunda nefes alamadım. Yüzlerine bakamadım" yanıtını verdi.