soL takipçilerinin ilk gün yorumları

soL'un Twitter üzerinden yapmaya başladığı anketlerden ilki geride kalırken, soL takipçilerinin #GerçeklerErdoğandanGüçlüdür etiketiyle ankete yaptığı yorumları derledik. Öte yandan, yeni anket sorusu bugün 20.00'de soL hesabında yerini alacak.

Haber Merkezi

soL'un "4 gün 4 anket" diyerek başlattığı Twitter anketlerinin ilki geride kalırken portal takipçilerinin #GerçeklerErdoğandanGüçlüdür etiketiyle yaptıkları yorumları okurlarımız için derledik. Yeni anket sorusu, bu akşam 20.00'de Twitter üzerinden yayınlanacak. 

İlk anketimizle takipçilerimize "Halktan ve adaletten ölesiye korkan birine nerede saklanmasını önerirsiniz?" diye sormuştuk. Anketin sonuçlanmasına 2 saatten az bir süre kala gelen yanıtlarda soL portal izleyicilerinin bu konuda Erdoğan ile aynı fikirde olduğu görülüyor. Ankette "1000 odalı saray" şıkkı önde gidiyor.

İkinci anketimiz yayınlandı:

 

Takipçilerimizin #GerçeklerErdoğandanGüçlüdür etiketiyle yaptığı yorumlardan seçkimiz ise şöyle:



Gerçekler Erdoğan'dan Güçlüdür sloganı "Hırsıza 'hırsız', katile 'katil' demeye devam edeceğiz başlıklı imza kampanyası ile birlikte yayılıyor. soL Portal da aslında yayıncılık çizgisiyle bir parçası olduğu bu kampanyaya destek veriyor. (Linklere girerek siz de kampanyaya katılabilirsiniz.)

Günün anketine soL Haber Portalı Twitter hesabı üzerinden katılabilirsiniz.

Ayrıca #GerçeklerErdoğandanGüçlüdür etiketini kullanarak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. 

Yarın akşam, yeni anket sorusuna geçmeden önceki soruya #GerçeklerErdoğandanGüçlüdür etiketiyle paylaşılmış yorumlardan seçmeler yayınlayacağız.