Skandal görüntüler! Kadın sporcuları kuma gömüp, köpekle üzerlerinden geçti

Alanya’da yapılan U-16 Bayanlar Şampiyonası'na katılan Malatya Anadolu Ateşi Kadın Takımı ilk maçta rakibine 15-0 yenildi. Takımın antrenörü oyunculara skandal bir "ceza" verdi.

Beyaz TV'nin haberine göre; Alanya’da yapılan U-16 Kadınlar Şampiyonası'na katılan Malatya Anadolu Ateşi Kadın Takımı ilk maçta rakibine 15-0 yenilince, takımın antrenörü Savaş Yılmaz sporcularına akıl almaz bir ceza verdi. 
 
İddiaya göre, takımının yenilmesini hazmedemeyen antrenör Yılmaz sporcularını kafalarına kadar plajın kumuna gömdü. Savaş Yılmaz, daha sonra yanındaki köpekle tek tek sporcuların üzerinden geçti. Oldukça korkan kadın sporcuların çığlık atarak çevresinden yardım istemesine de aldırış etmeyen Savaş Yılmaz bu uygulamaya dakikalarca devam etti.

 
Alanya’daki bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Savaş Yılmaz, görüntülerin üzerine not da yazdı:
 
“Antrenmanı kaçıran ve yenilmemize neden olan Elif Buse ile Seda’nın hazin sonu. Beter olun. Toprağınız bol olsun” mesajını görüntü ve fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesabı "Facebook"tan paylaştı. Savaş Yılmaz, olay ortaya çıkınca görüntüleri ve fotoğrafları sayfasından kaldırdı.