Selvi: AKP'de ilginç bir şey oluyor...

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 'AK Parti’de ilginç bir şey oluyor. Aday olmayan ya da AK Parti’de siyaset yapmamış isimlerden kazanma şansı olanlara teklif götürülüyor' dedi.

Yerel seçimler öncesi AKP'nin aday çalışmalarına ilişkin ilginç bir iddia gündeme geldi.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AKP'nin sürpriz isimlere adaylık teklif ettiğini yazdı.

"AK Parti’de ilginç bir şey oluyor. Aday olmayan ya da AK Parti’de siyaset yapmamış isimlerden kazanma şansı olanlara teklif götürülüyor" diyen Selvi, "Bir parti yöneticisi, 'Bilinen isimler dışında dışarıdan çok sürpriz isimler var. Açıklandığı zaman ‘Tamam, bu çok doğru bir isim’ denilecek kişilerle görüşüyoruz. Kamuoyu bizi beklesin' dedi. Sürprizler ne acaba? Şimdi bunu duyan bir gazeteci uyuyabilir mi?" ifadelerini kullandı.

SAADET PARTİSİ DE İTTİFAKA DAHİL OLACAK

Selvi, CHP ile İyi Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerine Saadet Partisi'nin de katılacağını belirtirken, "İki parti de kamuoyu araştırması yapıyor. Araştırma tamamlanınca iki parti kendi durumunu daha iyi görecek. Ardından Akşener ile Kılıçdaroğlu yeniden bir araya gelecekler. Ama Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu da ziyaret edecek. CHP Lideri’nin hedefi, yerel seçimlerde 16 Nisan’daki 'muhalefet bloku'nu bir araya getirmek" dedi.