Şafak Sezer yandaşlıkta yine sınır tanımadı: Dönek değilim, Erdoğan solcu olsa heykeli dikilirdi

Daha önce de AKP'ye yakınlığıyla bilinen oyuncu Şafak Sezer bu kez ayarı kaçırdı. Şafak Sezer Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırırken "Erdoğan solcu olsaydı heykeli dikilirdi" dedi.

A Haber'de Sevilay Yükselir'in programına konuk olan Şafak Sezer kendisinden beklenen açıklamaları yaptı.

"Şimdi ben ne halkın ne de bir partinin kobayı olmak istemiyorum. Fakat tesadüf eseri iyi niyetimizden o kalabalığın içinde durdum. İlk günkü kalabalık güzeldi. Kimse ne olduğunu bilmiyordu ki. Gezi Parkı'nı da o ağacı da bilmiyorum" diyerek adeta AKP'den bir kez daha özür dileyen Şafak Sezer, "İş başka bir yere gitti. Sanatçı tuttuğu takımı bile söylediği zaman eleştiri alan bir durumda şu an. Psikolojik olarak rahatsız ediyorlar. Baskı çok yüksek sosyal medyada. Ama karşılığı yok" ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanı solcu olsaydı her yere heykeli dikilirdi" iddiasında bulunan Sezer sözlerine şöyle devam etti:

Eski soldan bahsediyorum. Her kavgada birkaç işadamı, sanatçı, milletvekili yok edilmeye çalışılıyor. Cumhurbaşkanı'na da aynı muameleyi yapıyorlar. Onu sevdiğin zaman yasaklıyorlar. Ben anlamadım bu işi kim diktatör?

"BU DÖNEKLİK DEĞİL FİKİR DEĞİŞİMİ"

Bu bir döneklik değil, bir fikir değişimidir. Cumhurbaşkanı'nın elini sıktığım zaman onu semt ağabeyi olarak görüyorsam diğerlerinden bunu göremiyorsam bu benim kazancımdır. Keyif alıyorsam benim hayatına karışmasına müsaade etmem. 44 yaşındayım. Aileyi temsil ediyorum. Onursuzluğu temsil etmiyorum. Türk evladıyım, öleceğim Türk olarak.