'Referansım Allah' diyen AKP'li adaydan eşine küfür ve tehdit

“Referansım Allah’tır” sloganını kullanan AKP'li aday adayının sahtecilikten sonra bir de eşine hakaretten hüküm giydiği ortaya çıktı.

Odatv'de yer alan habere göre, seçim çalışmalarında “Referansım Allah’tır” sloganını kullanan AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Ebuzer Aydın'ın eski eşine tehdit ve hakaretten hüküm giydiği ortaya çıktı. Aydın'ın daha önce de sahtecilikten hüküm giydiği ortaya çıkmıştı.

"Referansım Allahtır" sloganıyla Türkiye'nin gündemine gelen Aydın, eşi S.A. ile evliyken bir başka kadınla daha birlikte olmaya başladı. Bu nedenle eşi S.A.'nın kendisinden ayrılması için baskı yapan Aydın, eşine hem ağır hakaretler etti hem de ölümle tehdit etti. Aydın'ın cep telefonu mesajlarıyla ettiği tehdit ve hakaretler kayıt altına alınırken, Aydın da suçunu kabul etti. Eşinin şikayetini geri alması üzerine Malatya 3. Sulh Ceza Mahkemesi, 28 Ocak 2010 tarihinde Aydın'a tehdit suçundan 6 ay hapis cezası verdi ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Ayrıca 5 yıl boyunca denetim altına alınmasını kararlaştırdı.

Aydın'ın resmi eşine kullandığı "gelince seni öldüreceğim, o ananın kızısın o...pu, kahpenin çocuğu, kapımda o..pu olanı sadece doğrarım" gibi birçok hakaret mahkeme tutanağına girerken Aydın ayrı yaşadığı eşine ettiği bu hakaretlerinin sebebini şöyle açıkladı: "Benim eşim örtülü ve peçelidir. Olay günü bir nedenle evine gideceğim sırada eşimin peçesiz olduğunu, üstünün ıslak olduğunu ve üstündeki eteğin vücuduna yapıştığını görünce, evlenirken yaptığımız anlaşma nedeniyle merdiven yıkamayacaktı ve örtüsüz dışarı çıkmayacaktı, beni görünce içeri kaçtığı için de sinirlendim, iddianamedeki o mesajları sinirle çektim."