O bir komünist... Yargıtay’a göre AKP’li!

İzmir Komünist Gençlik çalışmasından üniversite öğrencisi İmran Tali, Yargıtay’ın Siyasi Parti Üyeliği Sorgulama sistemine göre AKP Denizli Merkezefendi teşkilatı üyesi.

soL - İzmir

İzmir Komünist Gençlik çalışmasının aktif üyelerinden olan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radto Televizyon Sinema Bölümü öğrencisi İmran Tali’nin, sahte belgelerle AKP’ye üye yapılan binlerce yurttaştan birisi olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Yargıtay’ın Siyasi Parti Üyeliği Sorgulama sistemine giren İmran Tali, memleketi olan Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde AKP üyesi olarak kaydedildiğini tespit etti. Kendisinin lise yıllarından beri sosyalist dünya görüşüne sahip olduğunu belirten Tali, “Yıllardır soL gazete ve dergi çalışmasında görev aldım, şimdi de Ege Üniversitesi’nde Komünist Gençlik çalışmasında aktif olarak siyasal çalışmalarımı sürdürüyorum. AKP’yle hiçbir ilgim yok. Ama Yargıtay’ın sitesinde resmen AKP üyesi görünüyorum. Bu durum daha önce binlerce yurttaşın başına gelmişti, AKP her şeyin sahtesine alışkın olduğu için, üyenin de sahtesini seviyor olmalı” dedi.

Tali, AKP’nin üye kalpazanlığına bir son vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.