Mutlu Kaya'nın annesi: 1 liraya muhtacız

Mutlu Kaya'nın annesi, iki aydan bu yana hastane koridorlarında olduğunu, büyük maddi imkansızlık yaşadıklarını ve hiç kimseden yardım alamadıklarını belirterek, "1 liraya muhtacız" dedi.

Diyarbakır Ergani’deki evinde silahlı saldırı sonucu başından vurularak ağır yaralanan şarkıcı Mutlu Kaya, 38 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra gözlerini hayata yeniden açmıştı.

Yoğun bakımdan çıktıktan sonra odaya alınan Kaya'nın fizik tedavisi devam ediyor. Ailesi ise bir süredir haklarında söylenenlerden rahatsız.

'BİZE YARDIM ULAŞMADI'

Milliyet'in haberine göre, yaklaşık iki aydan bu yana hastane koridorlarında yatıp kalkan aile, maddi imkânsızlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını kaydederken, bazı haber kanallarında ve basında çıkan yanlış haberler sebebiyle de yardımlardan mahrum bırakıldıklarını ifade etti.

Mutlu Kaya’nın annesi Hanım Kaya, “Mağdur durumdayız fakat basında yanlış haberler çıkıyor. Biri çıkıp ev verdiğini, biri hastaneye gidip gelmemiz için araç verdiğini, diğeri ise her gün yemek verdiğini söylüyor. Bunların hepsi yanlış bilgiler. Böyle bir yardım bize ulaşmadığı gibi yardım edenleri de engelliyor. En önemli gördüğümüz durum Mutlu’nun GATA’ya gitmesi. Diyarbakır Valisi ile görüştük. Vali bey GATA ile ilgili gerekli desteği vereceğini belirtti” dedi.