Mustafa Karasu: Erdoğan ekibinin eylem hazırlığında olduğu bir hafta önce iletildi

KCK'li Mustafa Karasu, "Türkiye’nin müttefiki bazı ülkeler Tayyip Erdoğan ekibinin infial yaratacak eylemler yapacağını bazı Kürt şahsiyet ve kurumlarına iletmişlerdi” açıklaması yaptı.

Özgür Gündem’de Hüseyin Ali mahlasıyla yazan KCK liderlerinden Mustafa Karasu bugünkü köşesinde, 10 Ekim Ankara Katliamı’nın “Tayyip Erdoğan’a bağlı Saray Gladyosu tarafından” yapıldığını savundu.

"Saray Gladyosu katliamı" başlıklı yazıda, MİT’in IŞİD içinde olduğu, Türkiye’deki tüm IŞİD birimlerinin MİT kontrolünde olduğu da iddia edildi.

Yazıda şu ifadeler yer aldı:

“Aslında Türkiye’nin müttefiki bazı ülkeler Tayyip Erdoğan ekibinin infial yaratacak eylemler yapacağını bazı Kürt şahsiyet ve kurumlarına iletmişlerdi. Gerçekten de bu tür gelen bilgilerden bir hafta sonra bu katliam gerçekleşmiştir. İstedikleri kadar uğraşsınlar, bu katliam AKP iktidarı tarafından yapılmıştır. Saray Gladyosu’nun içinde mevcut İçişleri Bakanı da vardır."

“MİT şu an IŞİD’in içindedir. Türkiye’deki tüm IŞİD birimleri MİT’in kontrolündedir. Hatta yüzlercesi MİT’in elemanı haline gelmiştir. İstediği zaman, istediği yere yönlendirilen bir MİT-IŞİD örgütlenmesi vardır. Bu açıdan yapanlar IŞİD’li  görünse de bunlar da MİT elemanıdır ve MİT yönlendirmesindedir. MİT de Saray Gladyosu’nun kontrolü altındadır."

Yazının tamamı: http://www.ozgur-gundem.com/yazi/134154/saray-gladyosu-katliami