Milli Gazete'den yılbaşı manşeti: Allah'a isyan, harama davetiye

Milli gazete, okuyucularına 'Dur! İsyan etme' diyerek, yılbaşı kutlamalarından uzak durmalarını tavsiye etti.

Milli Gazete’de yılbaşı kutlamalarına tepki gösterilerek, “Müslüman mahallesinde salyangoz satan arızalı zihnin ürünü olan Noel ve yılbaşı kutlamaları Allah’a (C.c.) isyana, harama davetiye çıkarıyor” denildi.

Milli Gazete, bugünkü manşetinde okuyucularına “Dur! isyan etme” diye seslendi.

Yılbaşı kutlamalarının “Allah’a isyan” olduğu ifade edilen haberde, Müslümanların yılbaşı kutlamalarından uzak durmaları tavsiye edildi.

Milli Gazete’de yer alan haber şöyle:

DUR! İSYAN ETME

Müslüman mahallesinde salyangoz satan arızalı zihnin ürünü olan Noel ve yılbaşı kutlamaları Allah (C.c.)a isyana, harama davetiye çıkarıyor

Yılbaşı yaklaştıkça rezilliklerin dozajı giderek artıyor. Maksatlı bir şekilde İslâm coğrafyasına pazarlanan yılbaşı rezaleti, bu yıl da zinanın, alkolün, kumarın ve her türlü haram fiilin adresi olmaya hazırlanıyor. Haftalar öncesinden başlayan yılbaşı hazırlıklarında sona yaklaşılırken, Allah’a isyanın kapılarının aralandığı şer gecesi için tepkiler gelmeye devam ediyor. Yılbaşının Allah’a karşı küresel bir isyan dalgası olduğunu belirten ilahiyatçı yazarlar, Müslümanları bu oyuna gelmemeleri konusunda uyarıyorlar.

Yeni bir miladi yıl yine kapıda. Pusuya yatmış ahlaksızlık hortlamaya hazır. Yılbaşı kisvesi altında yapılacak türlü rezaletlere Müslümanların ortak olması içler acısı bir durum olarak karşımızda duruyor. “Haram” dediğimiz mefhum bir zamanlar Müslüman için korkutucu, çekindirici ve bağlayıcıydı. Normalleşti artık. Artık dindar değiliz çünkü, muhafazakârız. Kendi değerlerini ve kaidelerini hiçe sayan insanların Hıristiyan yortularına olan bu merakı başımızı derde sokacak boyutlara ulaştı. “Gece ayıbı örter” diye biliriz biz. Ama bu gece Müslüman’ın yılbaşı kutlama ayıbını örtemez.

YILBAŞI REZALETİNE SON VERİLMELİ

Din Görevlileri Birliği Derneği Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, Müslümanlar tarafından yılbaşı olarak kutlanan Hıristiyanlar gibi eğlenmenin İslam’da haram olduğunu bildirdi. Müslümanların kâfirlere benzemenin haram olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Artık Müslümanlar kutladıkları yılbaşı rezaletine son verilmelidir” dedi.