MHP'den 'Sedat Peker' açıklaması: Mitinge giden bizden değildir

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, Sedat Peker tarafından Rize'de düzenlenecek mitingle ilgili "Mitinge giden bizden değildir. Ülkücüden Mafya, Mafyadan Ülkücü Olmaz” dedi.

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, Rize’de miting düzenleyecek olan Peker’e tepki göstererek ‘’Mitinge giden bizden değildir. Ülkücüden Mafya, Mafyadan Ülkücü Olmaz” dedi.

Szöcü'deki habere göre, Birben, ’’Geçmişte hasbelkader Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in şerefli makam veya saflarını bir süre işgal etmiş olanlar, şuan itibarı ile eğer kendilerine hayat tarzı olarak mafyacılığı, saray kapılarında soytarılığı ve kemik yalayıcılığını seçmiş iseler, onları hasbelkader geçmişte taşıdıkları Ülkücü kimliği ile tanımlamaya hiç kimsenin hakkı yoktur’’ açıklaması yaptı.

Rize’de Sedat Peker’in yapacağı mitingin kendileri ile ilgisi olmadığını açıklayan Birben ‘’Cuma günü yapılacak olan mitingin Milliyetçi-Ülkücü Camiayla yakından uzaktan, organik inorganik, legal illegal hiçbir bağı yoktur ve asla olamaz. Mitinge gidenlerinde camiamızla alakası yoktur’’ dedi.