Meteoroloji'den soğuk hava uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında 4 ila 10 derece azalacak.

Türkiye'nin kuzey kesimleri ile zamanla iç ve batısının parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi ile Kahramanmaraş'ın batısının, akşam ve gece saatlerinde Kuzey ve İç Ege, Göller yöresi ile İç Anadolu bölge genelinin yerel olarak aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında 4 ila 10 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, kuzeyi ile öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edremit körfezinin, akşam ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Parçalı, iç ve doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adana ve Osmaniye'nin kuzeyi ile Kahramanmaraş'ın batısının, akşam ve gece saatlerinde Göller yöresinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Genellikle parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde Çankırı çevrelerinin, gece saatlerinden itibaren Karaman dışında bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Genellikle parçalı, kuzeyinin yer yer çok bulutlu, Ardahan çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Erzincan, Kars, Bingöl, Muş, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin yerel olarak sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey ve batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.