Melih Gökçek: New York Times bizim hakkımızda manşet atıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu kez New York Times'ı hedef aldı. Gökçek, NYT'yi "Bizim hakkımızda manşet atıyor" diyerek eleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "New York Times bizim hakkımızda manşet atıyor. Sabahtan akşama kadar bunların hepsi bize saldırmıyor mu? Saldıran bunlar" dedi. 

Habertürk TV'de konuşan Gökçek, şunları kaydetti:

'TÜRKİYE'DEN KORKUYORLAR'

"Türkiye'yi durdurmak istiyorlar.Bir tarafta Almanya, bir tarafta İngiltere, bir tarafta Amerika, bir tarafta Neoconlar, bir tarafta İsrail Türkiye'nin gelişmesini istemiyor. Bakın bütün düşmanlık Recep Tayyip Erdoğan bir, AK Parti iki. Bu gitsin de ne olursa olsun. New York Times daha bugün manşet atıyor. Diyor ki, 'NATO bu işe müdahale etsin'. Niye? Yahu Türkiye'de korkuyorlar. Türkiye artık büyüyen bir ülke. 70 sente muhtaç bir ülkeyi Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti bir yerden almış bir yere getirmiş. Bunların hazmedilmesi mümkün değil."

'SALDIRAN BUNLAR'

"Bu kadar mağduriyet yoksa ondan mı New York Times bizim hakkımızda manşet atıyor. Sabahtan akşama kadar bunların hepsi bize saldırmıyor mu? Saldıran bunlar. Şimdi çok enteresan bir örnek vereceğim, Bahçeli özelllikle partisinin oylarını yükseltebilmek için devamlı neyi kullanmıştır? 'PKK'yı HDP'yi ve AK Parti'nin de PKK ile Apo ile işbirliği yaptığını' söyledi. Bir şehidimiz gelir bütün MHP teşkilatı onun arkasında. MHP'li kardeşlerim darılmasın benim MHP'lilere borcum var. Onları sadece düşünceye sevketmeye çalışıyorum. Son günlerde Bahçeli kalkıp HDP hakkında bir laf ediyor mu? Üst akıl dediğimiz akıl paralel yapı vasıtasıyla Devlet Bahçeli'ye de talimatları yağdırıyor, Cumhuriyet Halk Partisi'ne de talimatları yağdırıyor."