Melih Gökçek: 'Bak Çin dünyayı nasıl ele geçirdi? Ucuz işgücüyle'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oğlunun kanalındaki Dinamit programına katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV'de Latif Şimşek tarafından sunulan Dinamit isimli programa katıldı. Karagöz-Hacivat oyununu andıran programda esas olarak AKP'ye oy vermekte kararsızlık yaşayan sağ seçmene seslenen Gökçek, program boyunca yoğun bir dincilik, sol düşmanlığı ve Kürt düşmanlığı yaparak seslendiği kitleyi ikna etmeye çalıştı.

Gökçek'in program boyunca sürekli "koalisyon" ihtimalini vurgulaması ve buna karşı sağ seçmeni AKP'ye yönlendirmeye çalışması dikkat çekti.

Kaçak Saray'ı Tacikistan, Türkmenistan, Gürcistan, Brunei ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki saraylarla karşılaştırarak savunan Gökçek ve Kaçak Saray'ın "acil bir ihtiyaç" olduğunu da vurguladı.

SARAY ACİL İHTİYAÇ, İŞÇİ ÜCRETİNİN YÜKSELMESİ SAKINCALI

Gökçek, diğer partilerin seçim programlarını eleştirirken, işçilere çok fazla ücret verilemeyeceğini, vaatlerin boş olduğunu, işçi ücretleri fazla olursa Türkiye'nin rekabet gücünü kaybedeceğini söyledi. Gökçek "Bak Çin dünyayı nasıl ele geçirdi? Hindistan nasıl yaptı?" sorusunu kendisi yanıtlarken, dünya hakimiyetinin "ucuz işgücünden" geçtiğini vurguladı ve AKP'nin 'Yeni Türkiye'sinin nasıl bir emek cehennemi olacağını bir kez daha göstermiş oldu.

"CHP'NİN SEÇİLEBİLECEK ADAYLARI HEP ALEVİ"

CHP'nin ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncelikle "terör örgütleriyle" ilişkisini Refah Partisi'ni kapattırmış olan Batı Çalışma Grubu'nun raporlarına dayanarak iddia eden Gökçek hemen ardından CHP'nin mezhepçi bir parti olduğunu iddialarına ekledi. Gökçek, milletvekilliği adaylıklarında CHP'nin seçilebilecek noktalara %60-70 oranında Alevi adayları yerleştirdiğini söyledi.

Kendi yaptırdığı anketlerde Vatan Partisi'nin "büyük yükselişte" olduğunu iddia eden Gökçek, CHP'ye oy verecek olan ulusalcı seçmenin bu partiye yöneldiğini iddia ederek ulusalcı CHP tabanına adres gösterdi.  

TÜM TÜRKİYE'YE KISA MESAJLA BİLGİ

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in kanalındaki program öncesinde çok sayıda cep telefonuna kısa mesajla program bilgileri iletildi. Mesaj giden kişilerin iletişim bilgilerinin Beyaz TV tarafından nasıl ele geçirildiği bilinmiyor.