Mardin'de polis servisi geçişi sırasında patlama: 19 yaralı

Mardin’ın Kızıltepe ilçesinde polis otosunun geçişi sırasında patlama meydana geldiği, ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

GÜNCELLEME
DHA'da verilen habere göre, Mardin'in Kızıltepe İlçesi İpek Yolu'nda seyir halinde olan çevik kuvvet polis servis aracına roketatarlı saldırı düzenledi. Midibüsü sıyırıp geçen roketatar yol kenarındaki tenekelerde kaçak mazot satılan bidonlara isabet edince patlama meydana gelip yangın çıktı. Saldırıda aralarında polis, sivillerin bulunduğu 19 kişi yaralandı.


Mardin’ın Kızıltepe İlçesinde tarihi İpekyolu üzerinde polis otosunun geçişi sırasında patlama meydana geldi. DİHA yer alan haberde patlamada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

Öte yandan CHA'daki habere göre, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis servisinin geçişi sırasında meydana gelen patlamada yaralıların olduğu bildirildi. İpekyolu üzeri eski Buğday Pazarı yakınındaki üst geçişin hemen yanında yaşanan patlamada, polis servisi ile çevredeki binalar ve araçlar hasar gördü. Patlamada polis ve vatandaşlardan yaralılar olduğu kaydedildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Patlamada, 8'i polis 15 kişinin yaralı olarak Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak bombanın etkisi ile cam kırıkları nedeniyle yaralı sayısının daha fazla olduğu tahmin ediliyor. İtfaiye ekipleri binadaki yangını söndürdü. Polis olayla ilgili araştırma başlattı.